2020-2021 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı | HKU

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2020-2021 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2020 YKS EK YERLEŞTİRME KAYITLARI İÇIN KAYIT KILAVUZU

Değerli Öğrencimiz,

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Ailesine hoş geldiniz. Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dileriz. Üniversiteye kayıt işlemlerinizi tamamlamak için aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumanızı ve belirtilen tarihlere dikkat ederek işlemlerinizi tamamlamanızı önemle tavsiye ederiz.

Kayıt Yöntemleri

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile yerleşen adayların kayıt işlemleri E-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt veya Üniversitede Şahsen Kayıt olmak üzere iki şekilde yapılabilecektir. Bu kayıtlardan yalnızca birisini yapmak yeterli olup e-devlet üzerinden kayıt olanların şahsen kayıt yapmasına şahsen başvurarak kayıt olanların da e-devlet üzerinden kayıt yapmasına gerek yoktur. Her iki kayıt şeklinde ön kayıt yapılması zorunludur.

1) E-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt (E-Kayıt)

• 5-7 Ekim 2020 tarihleri arasında Yerleşen adaylar Üniversitemize gelmeden E-devlet kapısı üzerinden üniversite kayıt işlemini yapabilirler.

• Elektronik kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt için istenilen belgeleri 15-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitenin Öğrenci İşleri Müdürlüğüne teslim ederek öğrenci kimliklerini alabileceklerdir.

• Öğrenci kimlik kartları kayıtlı oldukları Fakülte/Yüksekokuldan teslim alabileceklerdir.

• Tam burslu olarak kazanan öğrenciler herhangi bir mali işlem yapmadan E-kayıt yapabilirler.

• Elektronik kayıt yapabilmek için öğrenim ücretinin minimum yarısını banka hesap numaramıza yapılması gerekmektedir. Açıklama kısmında ise öğrencinin TC Kimlik numarası, isim ve soyad belirtilmiş olması zorunludur. Ayrıca yapılan ödemeler ertesi gün hesaplarımıza düşmektedir. Yatırılan ücret hesabımıza düştükten sonra E-devlet üzerinden kayıt işlemi tamamlanmalıdır.

• ÖSYM bursları dışında indirim (kardeş, şehit/gazi çocuğu, Erdem Koleji vb.) almaya hak kazanan öğrencilerin belirtilen burs imkânlarından yararlanabilmeleri için belge, diploma sunmaları gerektiğinden Hasan Kalyoncu Üniversitesine gelerek şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

• E-Kayıt için izlenecek adımlar aşağıdadır.

 

 

 

 

 

ekyerlestirme
Etiketler